چند سالی است که تلویزیون های هوشمند وارد بازار شده اند. این تلویزیون ها محبوبیت بی نظیری در بین مخاطبان دارند، چرا که علاوه بر استفاده صوت و تصویر می توان از ویژگی ها نرم افزاری و یا جستجو در دنیای مجازی از آن استفاده کرد. امروزه اکثر برند ها تلویزیون هوشمند را روانه بازار کرده اند و هر کدام به نوعی مخاطبان خود را سرگرم دنیای مجازی کرده اند. در این نوشته ویژگی های هوشمند را به طور مفصل توضیح می دهیم.
تلویزیون های هوشمند
ال جی سیستم عامل WebOS از شرکت HP خریداری کرده است و در تلویزیون های خود قرار داده است. این سیستم عامل در انواع ورژن ها و آپدیت های مختلف در تلویزیون ها قرار گرفته است به گونه ای که از ورژن 3 تا 5.5 نقش آفرینی کرده است. این سیستم عامل سرعت بالایی دارد و بسیار انعطاف پذیر است. در پایین صفحه نمایش منوی سیستم عامل پیاده شده است که می توان بسیاری از برنامه ها را بر رئی آن نصب کرد. در صورت نیاز به آپدیت به صورت خودکار از کاربر سوال پرسیده می شود تا در صورت تمایل کاربر بتوان به راحتی آن را اپدیت کرد. یکی از برنامه هایی که برای یک سیستم عامل بسیار کاربردی است مرورگر وب Web Browser است که کمک می کند تا کاربر بتواند از طریق آن به جستجو در میان صفحات وب بپردازد. برنامه هایی دیگر به صورت میانبر می توانند کاربری آن را آسانتر کنند.سامسونگ از سیستم عامل های Smart hub و Tizen استفاده کرده است که هر دوی آنها کاربری نسبتا آسانی دارند.ال جی هم از سیستم امل اندروید استفاده کرده است که کاربری اسان و در دسترس بودن برنامه های متنوع از ویژگی های آن است.
برتری تلویزیون های هوشمند
1- تلویزیون های هوشمند جدا از صوت تصویر امکانات زیادی را در اختیار کاربر قرار می دهند.
2- با تلویزیون هوشمند می توان با دنیای مجازی ارتباط برقرار کرد و در میان صفحات وب به جستجو پرداخت.
3- با تلویزیون های هوشمند می توان با دیگر وسایل هوشمند ارتباط برقرار کرد، برای مثال تصاویر موجود بر روی تلفن های همراه را بر روی صفحه نمایش به اجرا گذاشت.
4- با تلویزیون های هوشمند می توان محتویات، درجه سردکنندگی و... یخچال فریزر را بر روی تلویزیون مشاهده کرد.