مقایسه تلویزیون شیائومی و هایسنس
مقایسه تلویزیون شیائومی و هایسنس

امروزه تلویزیون ها از برند های مختلفی در بازار وجود دارند. در این میان برند هایی چون شیائومی و هایسنس تلویزیون هایی را با مشخصات و ویژگی هایی فوق العاده روانه بازار کرده اند. برای اکثر ما جای سوال دارد که کدام برند تلویزیونی بهتر است و اصلا این برند ها چه تفاوت هایی را با هم دارند. در اینجا ما دو برند شیائومی و هایسنس را مورد بررسی قرار می دهیم.

شیائومی

شیائومی برای تلویزیون یک برند نوپا است. این شرکت اخیرا تلویزیون هایی را روانه بازار کرده است که با استقبال زیاد کاربران تلویزیون مواجه شده است. دو دلیل برای این استقبال پرشور وجود دارد، یکی اینکه قیمت تلویزیون شیائومی کمتر است و دیگر اینکه به نسبت تلویزیون های با برند های مشهور و پر آوازه امکانات فقو العاده کاربردی تر دارد. شیائومی  در زمینه تولید گوشی های تلفن همراه بسیار فعال است و گوشی های با کیفیتی را روانه بازار کرده است.

هایسنس

هایسنس برخلاف شیائومی یک برند نوپا نیست و سابقه ای دیرینه دارد. این شرکت تلویزیون های بسیار زیادی را در مقیاس جهانی تولید و توضیع کرده است. چند سالی بود که این شرکت فعالیت چندانی را نداشت اما اخیرا اقدام به تولید تلویزیون در مقیاسی وسیع کرده است. هایسنس به نسبت شیائومی فعال تر بوده و تلویزیون های با تکنولوژی بیشتری روانه بازار کرده است. بهترین های هایسنس از بهترین های برند های مشهور هم حتی کیفیت بالاتری را دارند.

نوع صفحه نمایش در تلویزیون هایسنس و شیائومی

پنل در تلویزیون مهمترین گزینه در ارائه کیفیت تصویر است. در تلویزیون هایسنس از پنل VA استفاده شده است که این پنل کنتراست بالا و نمایش رنگ مشکی بالایی را دارد. اما شیائومی بیشتر از پنل IPS استفاده می کند. این دو پنل دو ویژگی متفاوت را دارا می باشند. در تلویزیون های هایسنس به واسطه پنل VA میزان نمایش تصویر و کیفیت آن از روبه رو بیشتر و از کناره ها کمتر است. به این معنی که زمانی که شما از کناره ها به تلویزیون تماشا می کنید میزان کیفیت و روشنایی پنل آن کاهش می یابد.  تلویزیون شیائومی با پنل IPS زاویه دید بیشتر دارد و می توان از کناره ها هم کیفیت تصویر مناسب است. تلویزیون شیائومی نمی تواند به اندازه تلویزیون هایسنس برای نمایش فیلم ها موثر باشد.

پردزانده تصویر در تلویزیون Hisense و Xiaomi

بعد از صفحه نمیاش پردازنده می تواند نقش اصلی را ایفا کند. برای نمونه در تلویزیون شیائومی از پردازنده 4 هسته ای استفاده شده است و  در تلویزیون هایسنس هم پردازنده 4 هسته ای است. اگر میزان مگاهرتز این پردازنده ها را در نظر بگیریم باید بگوییم که در هر دو مورد تقریبا مگا هرتز برابری استفاده شده است. مگاهرتز واحدی برای سنجش قدرت پردازنده است. فرکانس تصویر در هر دو برند تقریبا استاندارد یعنی 60 هرتز است هر چند با مدل متفاوت می شود.

نورپردازی و برد LED 

هم در تلویزیون هایسنس و هم در تلویزیون شیائومی از برد LED استفاده می شوند. این تلویزیون ها پنل LCD دارند و چون از نورپردازی LED استفاده می کنند به آن ها تلویزیون های LED می گویند. هایسنس از نورپس زمینه Direct بیشتر استفاده می کند و شیائومی هم به همین صورت نورپردازی Direct را برای تلویزیون های خود متاسب می داند. البته شاید در مدل هایی از نورپردازی Edge استفاده شده باشد. نور پسزمینه Direct به نسبت نور پس زمینه Edge روشنایی بیشتری را دارا می باشد. 

تاریکی منطقه ای و فناوری Dimming

در تلویزیون هایی که تا به امورز از برند شیائومی وارد بازار شده اند در هیچ کدام از آن ها از تاریکی منطقه ای استفاده نشده است و در این زمینه این تلویزیون ها میان رده هستند. هایسنس از تاریکی منطقه ای استفاده می کند و تلویزیون های خود را برای نمایش تصاویر با کیفیت و کنتراست بالا مجهز کرده است. باید بگوییم که هایسنس در زمینه کیفیت تصویر و کنتراست بسیار جلوتر از شیائومی  می باشد. برای نمونه در تلویزیون هایسنس H9G تعداد زون های تاریکی منطقه ای و یا میزان کنتراست بسیار بیشتر از تلویزیون سونی X9000H می باشد. 

پشتیبانی از فرمت های HDR

 فرمت های HDR برای اینکه در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند به روشنایی پنل نیاز دارند. در تلویزیون میزان روشنایی صفحه نمایش برحسب نیت و یا کاندلا بر متر مربع بیان می شود. برای نمایش تصویر HDR در تلویزیون باید این میزان از روشنایی بیشتر از 500 کاندلا باشد. تلویزیون های هایسنس به نسبت تلویزیون های شیائومی می توانند بهتر فرمت های HDR را نمایش دهند. اما کدام فرمت ها را پشتیبانی می کنند؟ در تلویزیون فرمت های تصویر زیادی وجود دارد. در تلویزیون های هایسنس  از فرمت های HDR10 Pro پشتیبانی می شود که تلویزیون های بالارده این شرکت از دالبی ویژن و HDR10+ هم با هم پشتیبانی می کنند. اما از ان طرف تلویزیون شیائومی فقط از فرمت HDR10 پشتیبانی می کند و این تلویزیون در این زمینه نمی تواند زیاد مورد رضایت کاربر باشد.

قابلیت نمایش تصویر بازی با تلویزیون هایسنس و شیائومی

تلویزیون هایسنس و شیائومی معمولا فرکانس تصویر 60 هرتز را داراند. این تلویزیون ها تصویر 4K را در نرخ نوسازی 60 هرتز نمایش می دهند. در هر دو برند تلویزیون از ورودی و یا خروجی HDMI ورژن 2.0 استفاده شده است. این ورژن  توانایی انتقال تصویر 4k در نرخ 60 هرتز را دارد. بنابراین هر دو تلویزیون از PS5 و Xbox X پشتیبانی می کنند. زمان پاسخگویی صفحه نمایش و همچنین میزان تاخیر در انتقال داده در هر دو برند فوق العاده بوده و در جهت ارائه تصویر بهتر می باشد.

کیفیت صدا در تلویزیون هایسنس و شیائومی

امروزه در تلویزیون ها بیشتر از صدای 20 وات استفاده می شود. البته هایسنس در تلویزیون های خود از صدای 16 وات تا 20 وات استفاده می کند.  شیائومی هر چند مدل های متنوعی مانند برند هایسنس ندارد اما صدای در همه آن ها 20 وات است. هر دو برند قابلیت اتصال به ساندبار ها را دارند. می توان از پورت HDMI با ویژگی بازگشت صوتی و یا از پورت اپتیکال آن ها برای انتقال صدا بر روی انواعی از ساندبار و یا اسپیکر های اکسترنال استفاده کرد. در این تلویزیون ها از فرمت دالبی دیجیتال و DTS پشتیبانی می شود.

قابلیت های هوشمند در تلویزیون شیائومی و هایسنس

شیائومی از سیستم عامل اندروید  استفاده می کند و تلویزیون هایسنس هم بسته به مدل از اندروید و ویدا استفاده می کند. هر دو قابلیت های هوشمند فوق العاده ای دارند. در آن ها ویژگی های بارزی وجود دارد. شما می توانید به راحتی محتوا را به اشتراک بگذارید و یا صفحه گوشی تلفن خود را با تلویزیون نمایش دهید. به نظر می رسد در زمینه هوشمند این تلویزیون های در یک راستا و مشابه هم باشند.

تلویزیون 65 اینچ شیائومی 4K اسمارت مدل L65M5-5ASP

تلویزیون 65 اینچ هایسنس 4K اسمارت b7101uw

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha